MASS Events lanceert Kaaskop. muts

Gouda – Koud hè? Speciaal voor de kaasliefhebber en de koukleum lanceert de Goudse evenementenorganisatie MASS Events de Kaaskop.-muts! Kom je uit Gouda dan hoort zo’n kaaskop.-muts er zeker bij!

De evenementen gingen vanwege Corona niet door dus Thomas en Gerben van MASS Events moesten wat anders verzinnen. In november kwamen ze met het idee om een kledinglijn te starten met grappige Gouda T-shirts en Hoodies. Des te kouder het werd, des te vaker Thomas weer een muts op had. “Als het koud is, draag ik altijd mutsen. En zo werd de Kaaskop.-muts geboren”: zegt Thomas de Boer

Gerben Roskam: “Het is puur toeval dat er nu sneeuw ligt terwijl wij de muts lanceren. We zijn namelijk al weken bezig met de eerste drukproeven om de muts precies zo te krijgen zoals we hem wilden. Nu vliegen ze als warme broodje over de toonbank en hebben we de eerste Kaaskop.-mutsen al kunnen leveren.”

Koop jouw Kaaskop.-muts snel via merch.massevents.nl, want tot het kwik weer boven 0 stijgt, krijg jij korting op de Kaaskop muts! Vanwege het gladde weer en het onverwachte succes van de Kaaskop.-muts duurt het leveren wellicht nèt iets langer dan je normaal gewend bent.

Hier klikken muts!