Heel veel foodtrucks en muziek op Gouds Geluk FoodFestival 2022

Gouda – Vorig jaar kon het Gouds Geluk FoodFestival ondanks de aangescherpte coronamaatregelen tóch doorgaan. 750 bezoekers per dag genoten van heel veel lekker eten, drinken en muziek. Op 13, 14 en 15 mei van dit jaar vindt de tweede editie van het festival plaats en hoopt de organisatie nog veel grootser uit te pakken.

Er reizen ongeveer 15 foodtrucks af naar het GOUDasfalt-terrein. Bovendien staat er een sterke line-up geprogrammeerd met artiesten als Tim Akkerman, Handsome Poets en ABBA Tribute. Ook is er een grote Silent Disco, een karaokebar en op zondag zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. Tickets zijn vanaf vandaag te koop.

Het is nu nog niet helemaal zeker of er in mei weer festivals mogen plaatsvinden. Toch kijkt de organisatie van het Gouds Geluk FoodFestival hoopvol naar de toekomst. “De voorbereidingen zijn in volle gang, we hopen dan ook echt dat er eindelijk weer wat kan in mei. Zo niet, dan zullen we het festival naar een andere datum verplaatsen. Kaartkopers die niet op de alternatieve datum kunnen krijgen hun geld terug. Op die manier hopen we dat bezoekers niet zullen aarzelen een ticket te kopen.” Zeggen Ruud en Gino Bakker van Gouds Geluk.

Geen foodtruck festival, maar FoodFestivalBezoekers van het Gouds Geluk FoodFestival kunnen veel meer verwachten dan alleen lekker eten bij diverse foodtrucks. “Muziek, entertainment en lekker eten staan samen centraal. Het wordt een smakelijk festijn voor iedereen!” Zegt Demi Bakker van Gouds Geluk. “We zorgen met het uitgebreide muzikale programma, de foodtrucks en andere activiteiten dat bezoekers zich de hele dag zullen vermaken. Het is écht een dag uit. Of zelfs meerdere dagen, als je wilt.”

Op vrijdag en zaterdag is het festival voor bezoekers vanaf 18 jaar. Op zondag zijn ook jongere bezoekers welkom. Kinderen kunnen op zondag onder andere een ritje maken in een draaimolen op de Gouds Geluk Kidskermis. 

Tickets

De kaartverkoop voor Gouds Geluk FoodFestival 2022 is vandaag gestart. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen op zondag met een gratis ticket naar binnen. Je kunt tickets kopen via www.goudsgeluk.nl.