Focus op regio bij open dag Driestar hogeschool 12 april

Gouda – Op 12 april organiseert Driestar hogeschool opnieuw een open dag. Via een interactief online programma kunnen geïnteresseerden zich verdiepen in alle opleidingen van Driestar hogeschool. In het programma wordt inzichtelijk gemaakt waarom Driestar hogeschool een aantrekkelijke keuze is voor mensen uit Gouda en de regio Groene Hart.

Groene Hart
Klaas Tippe, een van de managers van Driestar hogeschool, legt uit wat de opleidingen te bieden hebben voor mensen uit de regio Groene hart. Tippe: “Leraar worden doe je bij Driestar hogeschool. Onze opleidingen vallen op door kwaliteit van het onderwijs, onder andere omdat de meeste van onze docenten zelf ook werken in het voortgezet onderwijs. Op onze hogeschool kennen studenten en docenten elkaar, en we zijn betrokken op jouw studieproces. Ook studeren in deeltijd of als zij-instromer met vrijstellingen alvast in het onderwijs werken is mogelijk.”

Livestreams en interactie
Op de open dag is er van iedere opleiding een live voorlichting. Daarin gaan studenten en docenten met elkaar in gesprek over vragen van studiekiezers, om kennis te maken met de opleiding en te ontdekken of de studie bij hen past. Er is ook veel gelegenheid tot interactie en het stellen van vragen.

De opleidingen
De open dag gaat over de opleidingen tot leraar basisonderwijs en leraar voortgezet onderwijs en pedagogiek, in voltijd, deeltijd of duale variant.

Persoonlijke ontwikkeling
Driestar hogeschool geeft vorm aan christelijk, praktijkgericht onderwijs. Studenten werken iedere dag aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling, zodat zij van onschatbare waarde kunnen zijn voor de toekomst van kinderen en jongeren.

Aanmelden open dag
Via www.driestar-hogeschool.nl is meer informatie te vinden over aanmelding, de opleidingen en het precieze programma.