De zomerse Theaterbakkerheij Buitenconcerten gaan van start!

Theaterbakkerheij
Theaterbakkerheij

GOUDA – De zomerse Theaterbakkerheij Buitenconcerten gaan van start!
Met optredens van Moonshark, Marvin Kneefel en The Handsome Poets

De Theaterbakkerheij gaat weer naar buiten! Op zondag 1 augustus, 15 augustus en 12 september geniet je van de beste live muziek in de Theatertuin. De line-up bestaat uit rock/popcoverband Moonshark, singer-songwriter Marvin Kneefel en de Goudse band The Handsome Poets.

De bar wordt naar buiten gereden en op het menu staan lekkere borrelhappen en een speciale daghap. Iedereen heeft een vaste zitplek op 1,5 meter. Met slecht weer worden de concerten naar binnen verplaatst. Alle optredens gaan dus sowieso door.

Line-up
Zondag 1 augustus trapt rock-pop coverband Moonshark de reeks af. Deze top band stond in 2016 in de finale van de gerenommeerde zangwedstrijd The Clash of The Cover Bands. Zondag 15 augustus brengt Marvin Kneefel met zijn unieke sound een ode aan twee van zijn grootste muzikale helden: Prince & Michael Jackson. Geniet van de grootste hits van deze twee popiconen! De buitenconcerten worden afgesloten door niemand minder dan The Handsome Poets. De van oorsprong Goudse band is geen onbekende meer van De Theaterbakkerheij. In 2019 stonden ze al voor een ram uitverkochte zaal. Zondag 12 september spelen ze buiten in een akoestische setting hun bekende hits als ‘Dance… The War Is Over’ en ‘Sky On Fire’. Een must see!

Tickets voor €6,- zijn te koop via www.theaterbakkerheij.nl