BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden

Gouda – De komende periode gaan vier bekende Nederlanders aan het werk als stagiaires in het Groene Hart Ziekenhuis. in het realityprogramma BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden maken zij kennis met het mooie maar ook uitdagende vak van verpleegkundige.

Natasja Froger, Rachel Hazes, Caroline van der Plas en Philippe Geubels gaan na een zeer intensieve spoedcursus aan de slag als stagiaires in het Groene Hart Ziekenhuis. De BN’ers werken in deze bijzondere tijd keihard mee op verschillende afdelingen, variërend van oncologie tot de longgeneeskunde en van de kinderafdeling tot de spoedeisende hulp. Lerend van onze toegewijde verpleegkundigen ervaren zij hoe het is om te werken in de zorg.

In het programma staat het werk en de inzet van de verpleegkundigen centraal. Als onderdeel van een verpleegkundig team maken de BN’ers kennis met diverse aspecten van het verpleegkundig vak en ervaren zij zowel de mooie als moeilijke momenten op een werkdag. Zij verlenen zorg en bieden een luisterend oor, maar zijn er ook bij op het moment dat patiënten uit de operatiekamer komen of wanneer het met een patiënt minder goed gaat. Hierin worden zij begeleid door een ervaren verpleegkundige, hun mentor in de periode dat zij meedraaien in het ziekenhuis.

Vanaf dit voorjaar op SBS6 en KIJK.nl

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de BN’ers en onze verpleegkundigen binnen het Groene Hart Ziekenhuis? Vanaf het voorjaar wordt BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden wekelijks uitgezonden op SBS6 en op KIJK.nl. Houd ook onze pagina met meer informatie en veelgestelde vragen in de gaten.

Om de opnames veilig te laten verlopen zijn er strikte afspraken gemaakt met betrekking tot de naleving van o.a. privacy en coronaregels.