Actrice Jennifer Hoffman: “Zonder John de Heij was ik niet waar ik nu sta”

Bastiaan Meijer en Jennifer Hoffman tijdens opnames van de PodBast in Amsterdam

Bodegraven-Reeuwijk/Gouda – Jennifer Hoffman (42) heeft veel te danken aan haar voormalig dramadocent John de Heij. In de ‘PodBast’, de podcast over succes van Bastiaan Meijer, sprak ze openhartig over haar carrière. Hoffman vertelde onder meer wat er goed ging tijdens haar doorbraak als actrice, maar ook wat minder goed ging. In welke fase van haar loopbaan ze ook zat, zonder Gouwenaar John de Heij was ze, naar eigen zeggen, niet waar ze nu staat.

Op de middelbare school kreeg Jennifer het vak drama, waar Jennifer ontdekte hoe leuk acteren is. Dat kwam vooral doordat haar docent de dramalessen geweldig maakte: “Echt een man met kennis en ervaring, door hem heb ik echt de lol van het spelen ontdekt.” De Heij had al vroeg vertrouwen in het acteertalent van de jonge Jennifer. En nog steeds staat hij altijd achter de keuzes die ze tijdens haar loopbaan maakt.

Jennifer en John hebben nog af en toe contact om zakelijke keuzes te bespreken, maar ook om gewoon even bij te kletsen. In 2018 gaf Hoffman nog een workshop in de Theaterbakkerheij in Gouda, waar John mede-eigenaar is.

In de nieuwste aflevering van de podcast: PodBast – De weg naar succes, wordt Jennifer verrast met een videoboodschap van haar voormalige dramadocent. Samen met presentator Bastiaan Meijer blikt Jennifer terug op de lessen van John en haar tijd op het Antoniuscollege.

De PodBast – De weg naar succes met Jennifer Hoffman is vanaf 23 december te beluisteren op alle podcastplatforms en op www.PodBast.nl/Jennifer-Hoffman