Vaccineren zonder afspraak in IJsselland Ziekenhuis

Capelle – Vanaf vrijdag 4 maart tot en met vrijdag 1 april is er in het IJsselland Ziekenhuis iedere vrijdag een priklocatie van de GGD geopend. Hier kunnen alle Capellenaren gratis en zonder afspraak terecht voor vragen over het coronavirus of om een prik tegen corona halen. 

Coronavaccinatie

Door u te laten vaccineren beschermt u zichzelf en ook anderen tegen ernstige klachten of een ziekenhuisopname. Prikken is veilig én gratis. In het IJssellandziekenhuis kunt u terecht voor de eerste, tweede en een eerste boosterprikken, met het vaccin van Pfizer. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. U kunt gewoon langskomen. Het is niet mogelijk hier de tweede boosterprik voor 70-plussers te halen. Hiervoor wordt een uitnodiging verstuurd om een afspraak te kunnen maken.

Openingstijden

De vaccinatielocatie in het IJssellandziekenhuis is vanaf vrijdag 4 maart tot en met vrijdag 1 april iedere vrijdag geopend van 09.00-16.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel via telefoonnummer: 0800 7070.

Vragen aan GGD Rotterdam-Rijnmond

Heeft u een vraag over corona of de vaccinatie, dan kunt u hiervoor ook terecht bij de priklocatie van de GGD in het IJssellandziekenhuis. Medewerkers van de GGD staan u graag u te woord.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: GGD Rotterdam-Rijnmond | Prikken zonder afspraak