Kantoormeubilair of tijdelijke ruimte over? Help getroffen ondernemers brand

Capelle – Zondag 21 maart verwoestte een uitslaande brand een woonwinkel aan de Lylantsebaan. De brand sloeg over naar het naastgelegen Ondernemershuis, waar ruim 120 bedrijven zijn gevestigd. De schade aan het bedrijfsverzamelgebouw is enorm en de ondernemers verloren hun inboedel en werkplek.

Veel bedrijven die gevestigd waren in het Ondernemershuis hebben behoefte aan verschillende soorten hulp. De een is geholpen met kantoormeubilair, van bureaustoel tot vergadertafel, de ander met tijdelijke bedrijfsruimte. Gelukkig zijn er al geluiden dat andere (Capelse) ondernemers hulp aanbieden. De eigenaar van het Ondernemershuis zorgt zoveel mogelijk voor vervangende ruimte, maar helaas is niet voor iedere ondernemer passende werkruimte voorhanden.

Contact
Wilt u hulp aanbieden? De gemeente heeft contacten met de getroffen ondernemers en kan vraag en aanbod bij elkaar brengen. Daarom kan iedereen die een helpende hand wil toesteken door het aanbieden van goederen of tijdelijke bedrijfsruimte dit laten weten via het e-mailadres: ondernemersloket@capelleaandenijssel.nl

Medewerkers van Economische Zaken van de gemeente kunnen vervolgens contact leggen met de getroffen ondernemers.