Capelse podcast: Omgaan met geld

Capelle – In deze aflevering van ‘Aan de keukentafel’ gaat podcast host Gerard Deurwater in gesprek met Corina de Jong (coach financiĆ«le preventie bij Welzijn Capelle) en Erica Vis (beleidsadviseur bij gemeente Capelle aan den IJssel.

Zij vertellen over de problemen die er spelen in Capelle aan den IJssel en de manier waarop Capellenaren geholpen worden.

 

Capelse podcast ‘Aan de keukentafel’

Deze podcast is de tweede aflevering van ‘Aan de keukentafel’. De keukentafel staat in Pop- en CultuurpodiumĀ CAPSLOC. De komende tijd laat de gemeente Capelle aan den IJssel Capellenaren aan het woord over verschillende onderwerpen. Altijd vanuit het perspectief van een inwoner, ondernemer, organisatie of hulpverlener uit Capelle. Gerard Deurwater is de vaste host van de podcastreeks. De podcast is te beluisteren via verschillende kanalen, zoalsĀ Spotify.

Heeft u geldzorgen?

Kijk voor tips en informatie opĀ www.capelleaandenijssel.nl/geldtips. Neem voor hulp contact op metĀ Welzijn CapelleĀ via 010 – 707 49 00 ofĀ aanmelding@welzijncapelle.nu.

Start je eigen podcast

Wil jij als particulier of bedrijf ook een podcast opnemen? Kijk dan www.podcastgouda.nl De studio is gevestigd in hartje Gouda.