Boosters voor gezinsleden en huisgenoten van medewerkers, en voor politie en brandweer

Capelle – Vandaag worden in het IJsselland Ziekenhuis ongeveer 625 boosterprikken gezet bij gezinsleden en huisgenoten van medewerkers en bij medewerkers die eerder nog niet in aanmerking kwamen.

Daarnaast worden ook medewerkers van de politie en brandweer in ons ziekenhuis geboosterd.
Vandaag is de eerste dag van drie vaccinatiedagen.

Bestuurder Albert van Wijk: “We vinden het van groot belang dat iedereen die dat wil zo snel mogelijk gevaccineerd kan worden. Door ook gezinsleden en huisgenoten van onze medewerkers de booster aan te bieden, kunnen we onze collega’s nog meer bescherming geven en proberen te voorkomen dat zij ziek worden.

In overleg met de GGD hebben we als ziekenhuis de mogelijkheid gekregen om deze boostervaccinaties binnen ons ziekenhuis op 3 dagen te organiseren en aan te bieden.
En daarnaast hebben we met de gemeente Capelle a/d IJssel en gemeente Krimpen a/d IJssel afgesproken dat we met de beschikbaar gestelde vaccins ook een groot aantal collega’s van de politie en brandweer uit deze gemeentes kunnen boosteren.  Zij staan voor de publieke zaak en verdienen alle steun. Hun rol is wezenlijk voor het functioneren van onze maatschappij en de veiligheid.

Een groot Dank je wel! aan ons vaccinatieteam voor deze snelle en soepele organisatie!”