Belangrijke getuige gezocht rond dood Knut Rietveld (55)

Capelle – De 55-jarige Knut Rietveld werd op vrijdagmiddag 28 mei rond 17.15 uur levenloos aangetroffen in zijn woning aan de Kringdans in Capelle aan den IJssel. Knut – bij buren bekend als ‘de Poezenman’ – is door een misdrijf om het leven gekomen. De man stond om 19:00 uur en 19:30 uur voor de deur van het huis van de 55-jarige Capellenaar en heeft zich nog niet gemeld bij de politie.

De politie is ook nog op zoek naar mensen die contact hebben gehad met Knut vlak voor hij overleed. “Uit verhalen uit zijn omgeving is naar voren gekomen dat Knut actief was op Bullchat en Grindr, respectievelijk een chatsite en een datingapp voor homoseksuele en biseksuele mannen”, laat de politie weten.
Knut Rietveld was geliefd en kreeg vaak bezoek. Op dit moment is de politie met iedereen aan het praten die kort voor Knuts dood bij hem langs is geweest. Mogelijk zijn deze bezoekers belangrijke getuigen in het onderzoek.

Specifieke getuige gezocht

Eén van die bezoekers heeft de politie nog niet kunnen traceren. Deze man heeft kort, bruin haar en droeg witte schoenen en een bruine broek. Hij heeft woensdagavond 26 mei twee keer bij het slachtoffer voor de deur gestaan. Bent u deze man of weet u wie hij kan zijn, neem dan alstublieft contact op.